LPI-M is opgericht in 2006 door ir. Paul-Peter Lambooij, de huidige directeur. Paul-Peter is 40 jaar en heeft de volgende carrierestappen doorlopen:

  • 2006 - heden LPI-M (directeur/oprichter)
  • 2002 - 2006 Oracle Consulting (project manager)
  • 1997 - 2002 BrightHouse Management (project manager)
  • 1994 - 1997 Moret Ernst & Young MC (management consultant)
  • 1991 - 1994 Largotim Nederland (Logistiek applicatie consultant)


  • Paul-Peter's belangrijkste drijfveer is het realiseren van veranderingen, die een fundamentele en waardevolle bijdrage leveren aan organisaties. Zowel kwalitatief als kwantitatief. Hij werkt vanuit de overtuiging dat veranderingen alleen dan kunnen worden gerealiseerd als alle organisatie-lagen betrokken zijn en er continu aandacht is voor het creŽren van draagvlak. Hij werkt hiertoe intensief samen met de klant, communiceert intensief en brengt medewerkers uit verschillende disciplines samen om te komen tot vernieuwende oplossingen.

    Paul-Peter heeft een gedegen kennis van en ruime ervaring met informatievoorziening en bedrijfsprocessen in diverse organisaties en bedrijfstakken. Hij is een specialist op het gebied van project management. De laatste 10 jaar heeft hij met name projecten geleid, waarbij de implementatie van ICT-oplossingen een centrale rol speelde.

    Met het oprichten van LPI-M heeft Paul-Peter een van zijn lang gekoesterde ambities verwezenlijkt, namelijk het runnen van een eigen onderneming en het realiseren van eigen ideeŽn t.a.v. het vak project management.